Berøring som berører

– Verdens første sansekirke er et trosprosjekt. Bygging er startet uten at finansieringen er helt på plass. Vi er avhengig av gaver, også din, sier Signos generalsekretær Inger Helene Venås.

De fleste av oss tar det som en selvfølge å kunne gå i kirken og oppleve Guds nærvær gjennom sansene våre. Først og fremst via syn og hørsel.
– Når en ikke ser og ikke hører, benytter en andre sanser. Lukt og berøring. Følelser og stemninger. Vår utfordring, uansett sans, er å åpne for det som berører, sier Venås.
I Andebu finnes det en helt egen liten verden. Her gir Signo døvblindesenter botilbud til mennesker som er født døvblinde. Signo skole- og kompetansesenter gir utdanning til hørselshemmede med ulike funksjonshemninger og døvblinde. Signo Vivo gir botilbud til døve og døvblinde og
Signo Grantoppen AS gir arbeidstilbud. Signo utgjør et stort fellesskap der mangfold og samspill er en styrke. Når Tomaskirken åpner sine dører får Signos egen døveprest en ny og unik mulighet til å formidle Guds ord.
– Ved å støtte byggingen av Tomaskirken kan du bidra til at enda flere berøres ved å berøre. Kanskje vil du bidra med en kvadratmeter kirke? Eller en stol? Oppfordrer Venås.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.